Stáhnout katalog ZDARMA

rekuperace-bar_1.jpg

Bar

Odvětrání baru: standardní dávka vzduchu 50 m3/h / osoba, přirážka 10 m3/h (minimálně) pro kuřáka; započítávají se i zaměstnanci (100 m3/h v kuřáckém podniku). Pokud jsou v prostorách velké prosklené plochy obvodového pláště, zpravidla se v zimě ofukují teplým vzduchem kvůli omezení pocitu chladu (komfort pro hosty), v letním období je možné použít chlazení pro eliminaci tepelných zisků. Část vzduchu je dobré přivádět i nad bar pro zajištění množství čerstvého vzduchu pro personál.

Aktuality
Detail17.06.2014 Projekt zdarma

Při objednání tepelného čerpadla do 31.8.2014 Vám..

Detail16.06.2014 Nová rekuperace DUPLEX Easy

Nová kompaktní rekuperační jednotka DUPLEX Easy je..

Detail17.01.2014 Novinka 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Nepřehlédněte
SEO optimalizace