Stáhnout katalog ZDARMA

rekuperace_restaurace.jpg

 

Restaurace

Standardní dávka vzduchu pro restaurace 50 m3/h / osoba, přirážka 10 m3/h pro kuřáka; dále se započítávají i zaměstnanci (70 m3/h v nekuřáckém podniku, 100 m3/h v kuřáckém). Pokud je obvodový plášť z prosklených ploch, zpravidla se v zimě ofukují teplým vzduchem kvůli omezení pocitu chladu (komfort pro hosty), v letním období je možné použít chlazení pro eliminaci tepelných zisků. Vzduchotechnika se zpětným získáváním tepla - s rekuperací v těchto provozech přináší výraznou úsporou provozních nákladů.

Aktuality
Detail17.06.2014 Projekt zdarma

Při objednání tepelného čerpadla do 31.8.2014 Vám..

Detail16.06.2014 Nová rekuperace DUPLEX Easy

Nová kompaktní rekuperační jednotka DUPLEX Easy je..

Detail17.01.2014 Novinka 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit...

Nepřehlédněte
SEO optimalizace